Verwarming

Wist u dat maar liefst 70% van de energiekosten van een gemiddeld gezin naar het verwarmen van de woning gaat? Door samen de juiste soort verwarmingselementen te kiezen kunnen we dit percentage zo laag mogelijk houden. Legt u de nadruk meer op design en gaat u voor een design radiator, of juist meer op functionaliteit? Ontdek op deze pagina welke verwarmingselementen ons professioneel team bij u kunnen installeren.

verwarmingsketels

Verwarmingsketels

Een nieuwe verwarmingsketel kiezen is één van de belangrijkste beslissingen bij het plaatsen van een nieuwe verwarmingsinstallatie. Afhankelijk van je persoonlijke wensen en je energieverbruik kan je kiezen uit heel wat mogelijkheden.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een basisverwarming die langzaam op temperatuur komt omdat een grote massa materiaal verwarmd moet worden. Het voordeel is dat de vloer zeer lang warmte vasthoudt en de vloertemperatuur laag is: max 35°. Om de koudebrug bij het opstarten van vloerverwarming te overbruggen, is het verstandig een kleinere radiator te handhaven. Dit is niet nodig in een keuken of badkamer, omdat het vloeroppervlak daar betrekkelijk klein is. 

VL-VIESMAN-2-800
laurence-katz-Tp8XHdegJOw-unsplash

Sierradiatoren

Verwarmingslichamen zijn de klassieke en meest bekende manier van verwarmen. Een voorbeeld hiervan is de handdoekdroger.

Onze designradiatoren zijn prachtig afgewerkt in staal of aluminium. U kan kiezen uit een uitgebreid gamma aan kleuren en aansluitingsmogelijkheden.

Dit soort radiatoren heeft een kleine waterinhoud en snelle warmteafgifte, ideaal voor een badkamer of keuken.

 

Inbouwconvector

Deze manier van verwarmen is bedoeld voor gevallen waar geen mogelijkheid is om een radiator te plaatsen.

Hierbij wordt er gebruikt gemaakt van een inbouwelement in eventueel vloeren, wanden of kasten.

CLICA-800-inbouwconvector

Interesse in onze verwarmingsoplossingen of heeft u een vraag?