Volledige badkamerrenovaties

Wij verzorgen al uw sanitairwerk, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Nadat we geluisterd hebben naar uw voorkeuren gaat ons team van experts aan de slag om uw badkamerdromen waar te maken. Vraag via onderstaande knop uw vrijblijvende offerte gratis aan!

kraan

Herstellingen van kranen

Kranen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Bij de aankoop van een nieuwe kraan is het belangrijk dat de aansluiting en maatvoering gelijk is aan de oude kraan die u wilt vervangen. 

 

Ook is het goed om even stil te staan bij het type bediening. Wilt u een kraan met een traditionele draaiknop of toch liever eentje met bedieningshendel? Verder kan u ook kiezen voor een kraan met een sensor die aanspringt als u de handen eronder houdt. Het type bediening van een kraan wordt vaak aangepast aan de ruimte waarin deze geplaatst wordt.

Toilet

De meest geplaatste vorm van wc’s is de staande toiletpot. Daarnaast is het wandtoilet ook aan een serieuze opmars bezig. Belangrijk aan een toilet is de bril. Dit is namelijk het oppervlak dat uw zitcomfort tijdens uw toiletbezoek bepaalt.

Geberit is een van de grote namen op het gebied van sanitair. Met een toilet van Geberit kiest u dan ook voor kwaliteit gebaseerd op ervaring. Een kwalitatief toilet staat garant voor duurzaamheid, innovatie en design.

pexels-max-vakhtbovych-6444256

Interesse in onze sanitair oplossingen of heeft u een vraag?